Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Alumnitapaaminen – Innostava johtaminen

5
marras

Aika
ti 05.11.2019
Klo 08:30 - 11:00

Paikka
PL:n toimisto

Ilmoittautuminen
29.10.2019

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

PL-alumni - olet tervetullut PL:n alumnitapaamiseen tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia vanhojen ja uusien tuttujen kanssa!

Tilaisuus on peruttu sairastapauksen vuoksi!

 

Aamupäivän teemana on innostava johtaminen, josta keskustelemme Turun yliopiston kauppakorkeakoulun professori Satu Teerikankaan johdolla. Satu on myös yksi vuoden 2020 Strateginen johtaminen II -valmennusohjelman alustajista.

 

Kenelle

PL:n pitkiin valmennusohjelmiin – Johtajuus ja yhteiskunta, Omistajuus ja hallitustyö, Strateginen johtaminen I ja II, Lisäarvoa hallitustyöstä ja Omistamisen taito – vuosien varrella osallistuneet.

Mitä hyötyä?

  • ymmärrät, mitä vaatimuksia muuttuva työelämä asettaa johtamiselle
  • saat oivalluksia, miten innostavalla johtamisella perheyrityksesi kilpailukyky lisääntyy
  • pääset vaihtamaan ajatuksia tulevaisuuden johtamisesta

Ohjelma

5.11.2019

8.30

Aamukahvi

9.00

Tervetuloa

9.10

Innostava johtaminen

- Miten muuttuva työelämä vaikuttaa johtamiseen?

- Mikä on inhimillisen pääoman merkitys johtamisessa?

- Miten johtamisessa kunnioitetaan potentiaalia?

- Millaisia johtamisen työkaluja tarvitaan tulevaisuudessa? Professori Satu Teerikangas, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu

11.00

Tilaisuuden päätös

Puhujat

Satu Teerikangas

DI, TKT

Satu Teerikangas on johtamisen ja organisoinnin professori ja vastuuopettaja Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa, sekä Honorary Professor University College London:ssa, jossa hän työskenteli 2010-2015 väiteltyään Aallosta 2006. Sadun tutkimus keskittyy strategisen muutoksen johtamiseen etenkin yritysosto- ja fuusiotilanteissa. Tämän ohella hän tutkii työn imua, kollegiutta, sekä maailmaa muuttavaa toimijuutta. Satu johtaa paraikaa Työsuojelurahaston rahoittamaa TYÖ2-hanketta, Suomen Akatemian Strategisen tutkimusneuvoston rahoittaman kiertotalouden katalyytit CICAT2025 konsortion toimijuus-työpakettia, sekä Turun kaupunkitutkimusohjelman hanketta strategisesta kaupunkisuunnittelusta. Sadulla on monikulttuurinen tausta. Ennen akateemista uraa hän työskenteli Shellin palveluksessa Alankomaissa ja Skotlannissa.

Paikka

PL:n toimisto
Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki

Lisätietoja

Krista Elo-Pärssinen

040 025 4004

Asiasanat
Opi Johtaminen

Lue myös nämä