Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Strat II

25
maalis 12
kesä

Aika
ke 25.03.2020
pe 12.06.2020

Paikka
Vaihtuva

Ilmoittautuminen
31.01.2020

Hinta
Jäsenille 3700 € (+ ALV) / Ei jäsenille 4400 € (+ ALV)

Ilmoittaudu

Esittely

Oletko jo käynyt suositun Perheyritysten liiton Strateginen johtaminen –valmennusohjelman? Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua jatkokurssille Strateginen johtaminen II, joka alkaa maaliskuussa 2020.

VALMENNUKSEN TAVOITTEENA ON OMISTAJANÄKÖKULMASTA: 

 • kehittää perheyritysten strategisten muutosten johtamista 

 • vahvistaa strategisia innovaatioita 

 • antaa eväitä tekoälyn hyödyntämiseen 

 • lisätä osaamista yrityskauppojen tekemisestä ja haltuunotosta 

Oppimismuotoina ovat asiantuntijaluennot, case-tarinat, muiden osallistujien kokemuksista oppiminen, aktiivinen yhdessä työskentely ja kirjallisuus. Puhujat ovat arvostettuja ja kokeneita professoreja ja asiantuntijoita, joiden lähestymistapa on käytännönläheinen. 

Ensimmäinen osio järjestetään St. Gallenin yliopistossa Sveitsissä, jossa pääsemme tutustumaan myös paikallisiin perheyrityksiin. Muita osioita isännöivät PL:n strategiset yhteistyöyritykset, jotka tuovat oman erityisosaamisensa päivän teemaan.

Valmennuksen hinta on PL:n jäsenille 3 700 € + alv. ja muille 4 400 € + alv.

Ajankohdat

 • ke 25.03.2020 - la 28.03.2020
 • to 16.04.2020 - pe 17.04.2020
 • ke 13.05.2020 - to 14.05.2020
 • to 11.06.2020 - pe 12.06.2020

Kenelle

Ohjelma on räätälöity ensisijaisesti  perheyritysten omistajille, hallituksen jäsenille ja operatiivisille johtajille, jotka ovat käyneet STRAT I tai heillä on muutoin vastaavat tiedot. 

Mitä hyötyä?

 • Ohjelma antaa eväitä perheyrityksen uudistumiseen ja johtamiseen.
 • Lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua muiden perheyritysten omistajajohtajiin sekä jakaa kokemuksia saman taustan omaavien kanssa. 

Ohjelma

25.-28.3.

Yritysostot ja kasvu

Professori Tomi Laamanen, University of St. Gallen

16.-17.4.

Strategisten muutosten johtaminen

Professori Satu Teerikangas, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu

13.-14.5.

Strategiset innovaatiot

Professori Liisa Välikangas, Hanken

11.-12.6.

Tekoäly ja strategia

CEO Antti Merilehto ja Research Director Mika Aaltonen, AI Strategy Company

Puhujat

Tomi Laamanen

Professori, University of St. Gallen

Tomi Laamasen tutkimus keskittyy strategiseen johtamiseen, joka käsittää strategiaprosessin, yrityskaupat, dynamiikan valmiudet ja johdon kognitio. Tomi on työskennellyt useissa yrityksissä eri toimialoilla hallituksen jäsenenä ja strategisena konsulttina. Laamasen töitä on julkaistu erilaisissa eurooppalaisissa ja pohjoisamerikkalaisissa lehdissä, kuten Strategic Management Journal, Journal of Management, Research Policy, R&D Management, and Small Business Economics.

Satu Teerikangas

Professori, Turun yliopiston kauppakorkeakoulu

Satu Teerikangas on johtamisen ja organisoinnin professori ja vastuuopettaja Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa, sekä Honorary Professor University College London:ssa, jossa hän työskenteli 2010-2015 väiteltyään Aallosta 2006. Sadun tutkimus keskittyy strategisen muutoksen johtamiseen etenkin yritysosto- ja fuusiotilanteissa. Tämän ohella hän tutkii työn imua, kollegiutta, sekä maailmaa muuttavaa toimijuutta. Satu johtaa paraikaa Työsuojelurahaston rahoittamaa TYÖ2-hanketta, Suomen Akatemian Strategisen tutkimusneuvoston rahoittaman kiertotalouden katalyytit CICAT2025 konsortion toimijuus-työpakettia, sekä Turun kaupunkitutkimusohjelman hanketta strategisesta kaupunkisuunnittelusta. Sadulla on monikulttuurinen tausta. Ennen akateemista uraa hän työskenteli Shellin palveluksessa Alankomaissa ja Skotlannissa.

Liisa Välikangas

Professori, Hanken

Viimeisen 20 vuoden aikana professori Liisa Välikangas on työskennellyt tutkijana ja konsulttina sekä tiedeyhteisöissä että yksityisellä puolella. Hän on julkaissut useita tieteellisiä artikkeleita ja kirjoja strategisesta uusiutumisesta ja resilienssistä sekä innovaatioista.

Hän on hallituksen jäsen mm. Helsingin Sanomain Säätiössä, Suomen Strategisen Johtamisen Seurassa ja Boardman Liikkeenjohdollinen Tutkimusryhmässä (LJT)

Antti Merilehto

AI Strategy Companyn perustaja ja ”Tekoäly –matkaopas johtajalle” kirjan kirjoittanut Antti Merilehto on tehnyt yli 10 vuotta töitä digitaalisen liiketoiminnan parissa. Hän toimi aiemmin mm. Googlen Euroopan pääkonttorilla ja nyt Finch Finlandin maajohtajana.

Antti sparraa yrityksiä ja johtoryhmiä tekoälyn hyödyntämisestä ja digitalisaation tuomasta muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy aihetta käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen.

Tekoäly – matkaopas johtajalle on Antti Merilehdon esikoiskirja.

Lisää tietoa löydät osoitteesta merilehto.com

Osallistujilta kuultua

Hinta

 • Jäsenille: 3700 € (+ ALV)
 • Ei-jäsenille: 4400 € (+ ALV)
Early Bird -hinnat (30.11.2019)
 • Jäsenille: 3200 € (+ ALV)
 • Ei-jäsenille: 3900 € (+ ALV)

Hyödynnä Early Bird -hinta ja ilmoittaudu valmennukseen 30.11.2019 mennessä.

Paikka

Vaihtuva

Lisätietoja

Krista Elo-Pärssinen

johtava asiantuntija

Asiasanat
Opi Johtaminen

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirjeemme tästä