Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitolta uusi vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen keskittyvä uutiskirje – kirje on kaikkien tilattavissa

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 28.10.2020

Perheyritysten liitto lanseerasi tänään uuden kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen keskittyvän uutiskirjeen. Se ilmestyy noin kerran kuussa ja esittelee esimerkkejä, kuinka suomalaiset yritykset ovat onnistuneet joko rakentamaan uutta bisnestä YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden suuntaisesti – tai kuinka ne ovat kyenneet muokkaamaan perinteistä liiketoimintaansa mallikkaasti kestäville ja vastuullisille urille. 


Ensimmäisestä uutiskirjeessä Heli Kurjanen kertoo, kuinka arkipäivän hullusta ideasta syntyi kestotuote kuukautiskuppi, joka ratkoo erityisesti tasa-arvoon liittyviä ongelmia ja vie tuotetta jo noin 50 maahan. Lisäksi muuta ajankohtaista. 

Uutiskirje on muotoiltu mahdollisimman nopeasti ja helposti luettavaksi suoraan meilistä – se on itsessään media. Uutiskirjeen suunnittelusta ovat vastanneet Perheyritysten liiton viestintäpäällikkö Raine Tiessalo ja viestintäsuunnittelija Sini-Marja Ant-Wuorinen. 

Uutiskirjeen päätoimittajana on Perheyritysten liiton Kestävän kehityksen työryhmän puheenjohtaja Ia Adlercreutz. Ia avaa lähestymistapaansa kestävän kehityksen merkitykseen tässä kirjoituksessa.

Tilaa Kestävän kehityksen uutiskirje!

Tilaa Perheyritysten liiton kuukausittain ilmestyvä kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan ajankohtaisiin teemoihin keskittyvä uutiskirje tästä 

Asiasanat
Vastuullisuus

Lue myös nämä