Uutishuone / Ajankohtaista

Castrén & Snellman ja Perheyritysten liitto solmivat yhteistyösopimuksen

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 15.02.2022

Asianajotoimisto Castrén & Snellman ja Perheyritysten liitto ovat solmineet sopimuksen yhteistyökumppanuudesta. Sopimus
allekirjoitettiin Helsingissä 14.2.2022.

”Meillä ja Perheyritysten liitolla on kummallakin tavoitteena tukea kestävää liiketoimintaa sekä omistajuutta. Osaava omistaja johtaa muutosta ja ymmärtää juridiikan merkityksen osana toiminnan kehittämistä. Olemmekin iloisia alkavasta yhteistyöstä Perheyritysten liiton kanssa ja siitä, että voimme omalta osaltamme edistää suomalaisten perheyritysten asiaa”, Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa sanoo.

Perheyritysten liiton puolesta sopimuksen allekirjoitti toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.

”Odotamme innolla yhteistyön alkamista Castrén & Snellmanin kanssa. Olemme jo jonkin aikaa tunnistaneet Perheyritysten liiton jäsenistössä tarpeita liittyen juridiseen asiantuntemukseen. Yritysjuridiikan ja esimerkiksi sukupolvenvaihdosten lisäksi entistä monimuotoisemmilla työmarkkinoilla oikeudellista asiantuntemusta tarvitaan entistä enemmän. Tähän Castrén & Snellman pystyy tarjoamaan näkemystään ja osaamistaan.”

Kun tänä vuonna 25-vuotisjuhlaa viettävä Perheyritysten liitto perustettiin vuonna 1997, Castrén & Snellman oli ensimmäisen yhteistyökumppaniryhmän joukossa.

”Siksi toivotammekin samalla Castrén & Snellmanin tervetulleeksi takaisin perheeseen”, Vanhala-Harmanen sanoo.


 

Vasemmalta: Castrén & Snellmanin osakkaat Outi Tähtinen ja Pauliina Tenhunen, Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Sakari Lukinmaa, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen ja PL:n johtava asiantuntija Krista Elo-Pärssinen. 

Asiasanat