Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto ja Momentous yhteistyöhön

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 02.01.2020

Perheyritysten liitto ja Momentous ovat aloittaneet yhteistyön 1.1.2020 alkaen.

Perheyritysten liiton vuosi 2020 käynnistyy mukavasti uuden kumppanuuden myötä. 

Momentous palvelee asiakkaitaan hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahaulla, asiantuntijoiden Talentous-haulla sekä johtoryhmien arvioinnein. Työssä painotetaan laatua: huolellista profilointia, organisaatiokulttuurin merkitystä ja ratkaisukeskeistä, selkeää raportointia. Momentouksen tavoitteena on olla ylivertainen asiakas- ja ehdokaskokemus, jonka saavutamme liiketoiminnan ymmärryksellä, rekrytoinnin osaamisella sekä jämptiydellä ja konstailemattomuudella.

Momentous perustettiin vuonna 2011, ja yhtiö on kasvanut yhdeksi johtavaksi suorahaun yritykseksi Suomessa. Helsingin ja Turun toimistoissa työskentelee 20 momentouslaista. Momentouksen enemmistöomistajana on  Bravedo (ent. Barona Group). Momentous on partnerina kansainvälisessä suorahaun ryhmässä Friisberg & Partners Internationalissa.

- Hienoa saada Momentous mukaan Perheyritysten liiton kumppaineihin. Momentouksen osaaminen hallitusjäsenien ja johdon kehittämisessä sekä hallitusrekrytoinneissa hyödyttää varmasti jäseniämme, toimitusjohtaja Auli Hänninen toteaa

Myös Momentous Oy:n toimitusjohtaja Mika Rossi odottaa hyvää kumppanuutta. 

- Perheyritysten liitto tuntuu meille luontevalta kumppanilta, paitsi suhteessa omaan toimialaamme, myös henkilökohtaisiin hyviin kokemuksiin Perheyritysten liiton toiminnasta jo vuosien ajalta, Rossi sanoo.

 

Lue lisää Momentouksesta uusimmasta Perheyritys-lehdestä

Momentous Oy:n toimitusjohtaja Mika Rossi ja Research Manager Sari Tontti

Asiasanat
Hallitustyö Työelämä Yrittäjyys

Lue myös nämä