Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto ja OP uusivat kumppanuussopimuksen viideksi vuodeksi

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 28.08.2020

Finanssiryhmä OP jatkaa Perheyritysten liiton strategisena kumppanina seuraavat viisi vuotta. 

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin keskiviikkona 19.8. OP:n Vallilan toimipisteessä. Allekirjoittajina olivat OP Yrityspankin toimitusjohtaja Katja Keitaanniemi, johtaja Antti Mettiäinen sekä Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Philip Aminoff ja toimitusjohtaja Auli Hänninen.

”Olemme tehneet ansiokasta yhteistyötä Perheyritysten liiton kanssa jo pitkään ja tavoitteenamme on yhteistyön kautta palvella suomaista perheyrityskenttää monipuolisesti myös jatkossa”, Keitaanniemi kertoo.

OP on ollut Perheyritysten liiton strategisena kumppanina jo useamman monivuotisen sopimusjakson ajan.

”Arvostamme todella paljon pitkäaikaista yhteistyösuhdetta OP:n kanssa. OP on johtava PK-yritysten rahoittaja Suomessa, joten yhteistyö on arvokasta ja luontevaa”, Aminoff sanoo. 

Kumppanuus antaa Perheyritysten liiton jäsenille mahdollisuuden hyödyntää OP:n asiantuntemusta rahoituksesta, varainhoidosta sekä muista pankkipalveluista eri tilaisuuksien ja asiantuntijakirjoitusten kautta. 

”Koronaepidemia on muuttanut yritysten toimintaympäristön arvaamattomaksi ja vaikeasti luettavaksi. Olen todella tyytyväinen siitä, että jäsenyrityksemme voivat saada OP:n asiantuntijoilta ammattitaitoista tukea kriisin selättämisessä”, Hänninen sanoo.

 

________

 

Perheyritysten liitolla on noin 450 jäsenyritystä, jotka työllistävät lähes 180 000 ihmistä eri puolilla Suomea. Liiton jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 35 miljardia euroa. 

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja 12 000 työntekijää. OP Ryhmän perustehtävänä on edistää omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. www.op.fi  

Allekirjoitustilaisuudessa Antti Mettiäinen (vas.), Katja Keitaanniemi, Philip Aminoff ja Auli Hänninen

Asiasanat
Työelämä