Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto ja Suomen PwC uusivat kumppanuussopimuksensa

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 18.11.2020

Perheyritysten liitto ja Suomen PwC ovat sopineet jo 20 vuotta kestäneen yhteistyön jatkamisesta.

Strategisen kumppanuuden yhteistyösopimus allekirjoitettiin tiistaina 17.11. PwC:n Ruoholahden toimipisteessä. 
Allekirjoittajina olivat PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen ja partneri Kari Stenqvist sekä Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Philip Aminoff ja toimitusjohtaja Auli Hänninen.

”Yhteistyökumppaneilta haetaan parasta mahdollista osaamista Perheyritysten liiton jäsenyritysten tueksi. Jäsenemme arvostavat erityisesti PwC:n veroasiantuntemusta ja perheyrityksiin liittyvää juridista huippuosaamista. Jo kaksi vuosikymmentä kestänyt kumppanuus jatkuu hyvissä merkeissä”, Auli Hänninen sanoo.  

Yhteistyöhön kuuluu muun muassa asiantuntijuuden ja näkemysten jakaminen yhteisten seminaarien ja tilaisuuksien kautta.

“PwC on toiminut Suomessa noin 65 vuotta, joiden aikana yrittäjät ovat olleet meille aivan keskeinen sidosryhmä ja yrittäjyys teema, jota olemme halunneet tukea. Perheyritysten liitto on ollut vahvasti omalla toiminnallaan edistämässä paremman toimintaympäristön luomista yrityksille Suomessa”, Mikko Nieminen taustoittaa. 

“Ehkä tärkeimpänä asiana kumppanuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja oppia niin perheyrittäjyydestä kuin operatiivisen liiketoiminnan pyörittämisestä hyvin avoimessa ja keskustelevassa ilmapiirissä”, sanoo Kari Stenqvist, joka vastaa kumppanuudesta PwC:llä.

Globaali PwC-ketju on aloittanut äskettäin yhteistyön kansainvälisen perheyritysjärjestön FBN Internationalin kanssa. 

”Uskomme, että saamme tästä kumppanuudesta uusia ideoita ja mahdollisuuksia hyödynnettäväksi myös meille Suomeen”, Stenqvist toteaa.

Kuvasssa: Mikko Nieminen (vas.) , Auli Hänninen, Kari Stenqvist ja Philip Aminoff

Asiasanat