Uutishuone / Ajankohtaista

PL peruuttaa kevään tapahtumansa koronaepidemian takia

Julkaistu 16.03.2020

Perheyritysten liitto on päättänyt peruuttaa kaikki tilaisuutensa 31.5.2020 saakka koronavirusepidemian takia. Viranomaiset ovat suositelleet myös pienempien tilaisuuksien peruuttamista, jotta ehkäisemme ja hidastamme koronaviruksen Covid-19 etenemistä. Haluamme myös kantaa vastuumme osallistujien ja toimiston henkilökunnan terveydestä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan löytämään tilaisuuksille uuden ajankohdan syksylle. Lähetämme tilaisuuksiin ilmoittautuneille erikseen viestin, jossa kerromme tilaisuuteen liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin.

Työryhmien sekä muiden pienryhmien kokoukset pyritään pitämään etänä. Näihin kokouksiin tulee PL:n toimistolta kokouslinkki, jonka kautta pääsee osallistumaan.

PL:n vuosikokous pidetään 28.5.2020 ja kokous on lähtökohtaisesti etäkokous. Huhtikuussa tulee päätös siitä, voiko kokoukseen osallistua myös fyysisesti paikan päällä.

EFB Summit Helsingissä toukokuussa on tältä vuodelta peruttu. Myös Berliinin matka huhtikuussa on peruttu.

PL:n toimisto Salomonkadulla Helsingissä on toistaiseksi satunnaisesti avoinna ja henkilökunta on pääsääntöisesti etätöissä. Meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostilla. Yhteystietomme löydät  täältä. Jäsenpalvelumme palvelee normaalisti numerossa 050 566 1592 ja sähköpostista jasenpalvelu@perheyritys.fi. Kun olemme yhdessä toimien saaneet koronaviruksen hallintaan, tapaamme jälleen ja kasvokkain kohtaamisten arvo on silloin entistäkin merkittävämpi.

Toivotamme paljon voimia kaikille perheyrittäjille ja perheyrityksille tässä erittäin hankalassa tilanteessa.

Lisätietoja:

Auli Hänninen, PL:n toimitusjohtaja, p. 0400 415 230, auli.hanninen@perheyritys.fi

Johanna Vesikallio, PL:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö, p. 040 722 4092, johanna.vesikallio@perheyritys.fi

Asiasanat
Korona