Uutishuone / Ajankohtaista

Raine Tiessalo johtamaan Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhteita

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 10.06.2020

Perheyritysten liitto on valinnut uudeksi viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäälliköksi Raine Tiessalon, 47. Tiessalo siirtyy liiton palvelukseen päättäjämedia MustRead Executiven päätoimittajan tehtävästä. Hän on yksi MustRead Executiven perustajista. Viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vuodesta 2017 vastannut Johanna Vesikallio siirtyy valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi.

"Lähden työskentelemään sen eteen, että yhteensä yli 35 miljardin liikevaihtoa tekevien ja noin 180 000 ihmistä työllistävien perheyritysten ääni saa ansaitsemansa painoarvon rakentavassa yhteiskunnallisessa keskustelussa. Otan kapulan vastaan vakuuttavaa työtä tehneeltä Johannalta innoissani ja nöyränä", Tiessalo sanoo. 

Tiessalolla on laaja-alaista kokemusta journalismista ja viestinnästä yli 20 vuoden ajalta. Ennen MustRead Executivea hän oli toimittajana muun muassa sijoittajauutistoimisto Bloomberg Newsillä, Ylen kirjeenvahtajana Ranskassa ja johtajana viestintätoimisto Kreabissa. Tiessalo siirtyy Perheyritysten liittoon vaiheittain elo- syyskuun aikana saatettuaan MustRead Executiven uuden päätoimittajan Hanna Säntin tehtäväänsä. 

Suomeen sitoutuneiden perheyritysten menestyminen on avainasemassa kun Suomea kammetaan pois koronan aiheuttamasta talousahdingosta. Juuri kriiseissä perheyrityksillä on kannettavanaan erityinen vastuu investointien, osaamisen, työpaikkojen ja suomalaisen hyvinvoinnin puolustamisessa. 

"Rainen myötä saamme Perheyritysten liittoon monipuolisen ja kokeneen viestinnän ammattilaisen, jolla on näkemystä yrittämisen ja omistajuuden yhteiskunnallisesta merkityksestä. Suomalaiset perheyritykset voivat menestyä vain, jos ne pystyvät toimimaan kansainvälisesti kilpailukykyisessä ympäristössä", Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen sanoo.

Lisätietoa:
Auli Hänninen, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja 
auli.hanninen@perheyritys.fi tai 040 0415230

Raine Tiessalo 050 4355 898

Raine Tiessalo aloittaa viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkönä Perheyritysten littossa

Asiasanat