Uutishuone / Ajankohtaista

Syksyn kansainvälisiä tapahtumia

Julkaistu 16.08.2019

Syksy tuo tullessaan monipuolisesti tapahtumatarjontaa perheyrittäjille. Perheyritysten liiton omien tapahtumien lisäksi luvassa on useampia kansainvälisiä tilaisuuksia, joissa perheyritysten omistajilla on mahdollisuus verkostoitua, oppia ja inspiroitua.

 

FBN Nordic Conference 2019

26.-27.9. Kööpenhamina, Tanska
Entrepreneurial Nordic families for the future

Tilaisuudessa kuullaan Pohjoismaisten perheyritysten case-esityksiä ja käsitellään mm. sitä, miten perheyritykset tulevat vaikuttamaan yhteisiin tulevaisuuden haasteisiin. Kööpenhaminassa järjestettävä konferenssi on avoin kaikille Perheyritysten liiton jäsenille.

Lue lisää >>

**

FBN 30th GLOBAL SUMMIT

16.-19.10. Udaipur, Intia

Family Business Networkin 30. huippukokous järjestetään 16.-19.10.2019 Udaipurissa, Intiassa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua toisten perheyrittäjien kanssa, sekä oppia ja inspiroitua kansainvälisten huippupuhujien johdolla. Tilaisuus on avoin FBN:n jäsenille.

Lue lisää >>

**

6th European Family Business Summit 
19.-20.11. Madrid, Espanja

Marraskuussa EFB kokoaa eurooppalaisten perheyritysten omistajat Madridiin kahdeksi päiväksi. Seminaarissa kuullaan mielenkiintoisia perheyritysten case-esityksiä ja johtavia asiantuntijoita. Monipuolisen ohjelman lisäksi luvassa on mukavia kohtaamisia vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille Perheyritysten liiton jäsenille.

Lue lisää >>

 

 

 

 

FBN International

Kaikki liiton jäsenyritykset kuuluvat halutessaan The Family Business Network (FBN) -verkostoon, jonka toiminta painottuu perheyritysten omistajien keskinäiseen verkottumiseen, vertaistukeen ja oppimiseen. Kansainvälinen verkosto antaa jäsenille ainutlaatuisen mahdollisuuden maailmanlaajuiseen kokemusten vaihtoon muiden maiden perheyrittäjien kanssa.

FBN:n vuosittain järjestettävä maailmankokous kokoavat yhteen johtavat perheyritystutkijat, perheyritykset ja asiantuntijat ympäri maailmaa. Lisäksi FBN järjestää vuosittain perheyritysten jatkajapolvelle suunnatun päätapahtuman, jonka teema vaihtuu vuosittain. 

Ilmoittautuminen FBN:n tapahtumiin tapahtuu henkilökohtaisen kutsulinkin kautta. Siksi FBN:n toimintaan osallistuminen edellyttää omien yhteystietojen lisäystä FBN:n jäsenrekisteriin. Jos haluat mukaan FBN:n toimintaan tai haluat päivittää yhteystietosi, lähetä viesti jäsenpalveluun.

 

EFB

Perheyritysten liitto on aktiivisesti mukana perheyritysten eurooppalaisessa edunvalvontaorganisaatio EFB:ssä, jonka jäseninä ovat Euroopan unionin jäsenmaiden kansalliset perheyritysten edunvalvontajärjestöt.

EFB:n tavoitteena on edistää perheyritystietoisuutta Euroopan unionin instituutioissa sekä valvoa perheyritysten etuja Brysselissä. EFB on vaikuttamassa elinkeinopoliittiseen kehitykseen, joka nykyistä voimakkaammin kannustaisi pitkäjänteiseen yrittäjyyteen.

Jopa 70–80 prosenttia Euroopan yrityksistä on perheyrityksiä. EFB:llä on tärkeä rooli perheyritysasioiden asiantuntijana eurooppalaisessa päätöksenteossa. 

Asiasanat
Verkotu

Lue myös nämä