Uutishuone / Ajankohtaista

Momentous-Cresco ja Perheyritysten liitto jatkavat yhteistyötään

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 14.09.2020

Konsulttiyhtiö Momentous-Cresco ja Perheyritysten liitto ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta myös tulevana vuonna.

Sopimuksen allekirjoittivat torstaina 10.9.2020 Helsingissä Momentous-Crescon Managing Partner Mika Rossi ja palvelujohtaja Katri Hurme sekä Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen.

”Olemme olleet tyytyväisiä ensimmäiseen vuoteen yhteistyökumppanina. Haluamme osaltamme olla suomalaisten perheyritysten tukena, kun ne luovivat koronakriisin läpi. Yhteistyön kautta meillä pysyy myös sormi liiton jäsenyritysten pulssilla ja voimme sen avulla edelleen kehittää palveluitamme”, Momentous-Crescon toimitusjohtaja Mika Rossi sanoo.

Momentous-Cresco palvelee asiakkaitaan hallitusjäsenten ja johdon suorahauin, asiantuntijahauin, psykologisin henkilöarvioinnein, johtoryhmien arvioinnein sekä henkilökohtaisen kehittymisen ja tiimin ja johtamisen kehittämisen palveluin.

”Arvostamme Momentous-Crescon panosta jäsenyritystemme kumppanina. Ensimmäinen yhteistyövuosi on osoittanut, että Momentous-Crescossa on osaamista, joka palvelee erinomaisesti ja ajan hermolla olevilla palveluilla jäseniämme. Koronakeväänä järjestimme muun muassa  Poikkeustilanteiden tukipalvelut Q&A –webinaarin, joka sai paljon positiivista palautetta”, Hänninen sanoo.

”Korona on muuttanut kaikkien jäsenyritystemme toimintaolosuhteita tavalla tai toisella. Oikeiden johtajien ja erikoisosaajien löytäminen yrityksiin on aivan keskeinen osa kriisistä selviämistä”, Hänninen jatkaa.

 

kuvassa vas. Auli Hänninen, Mika Rossi ja Katri Hurme

[Otsikko]

Asiasanat

Lue myös nämä