Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto hakee viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikköä

Julkaistu 16.04.2020

Tarjolla on merkityksellinen näköalapaikka perheyritysten viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden parissa.

Perheyritysten liitto on suomalaisten perheyritysten koti. Perheyrittäjien yhteisössä jaetaan avoimesti kokemuksia ja kehitetään osaamista omistajina. Uskomme, että omistajalla on väliä. Viemme ylpeinä Suomeen sitoutuneiden ja vastuullisten omistajien ääntä eteenpäin ja vaikutamme siihen, että Suomessa on jatkossakin hyvä yrittää, omistaa ja työllistää.  

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkönä tehtävänäsi on tuottaa Perheyritysten liiton ulkoisen ja jäsenviestinnän sisältöjä sekä kehittää ja suunnitella viestintää yleisölähtöisesti, tuloksellisesti sekä modernin viestintäkentän mahdollisuuksia hyödyntäen. Sinulle on tuttua eri yleisöjen tarpeiden ja motiivien huomioiminen ja omaat kokemusta tämän päivän sisällöntuotannosta ja sen tuottamisesta eri yleisöille. Omaat erinomaiset suhteet eri medioihin ja vaikuttajiin ja olet luonteva ja kokenut esiintyjä. Olet tärkeässä roolissa tuomassa esille perheyritysten merkitystä taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti niin koko Suomelle kuin alueellisestikin. Toimit Perheyrityslehden päätoimittajana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta rohkeutta, vankkaa sisältöosaamista sekä tavoitteellista ja suunnitelmallista otetta työntekoon. Osaat motivoida ja innostaa työkaverisi tekemään yhdessä työtä tuloksellisesti ja tavoitteellisesti. Tuot aktiivisesti oman näkemyksesi ja osaamisesi koko toimiston työhön.

Tehtävässä edellytämme

  • Vahvaa kokemusta viestinnästä, sen suunnittelusta ja kehittämisestä.
  • Vahvaa ymmärrystä ja näyttöjä viestinnän roolista organisaation tavoitteiden saavuttamisessa sekä yhteistyökykyä koko organisaation kanssa.
  • Erinomaista modernin viestintä- ja mediakentän ymmärrystä. Monipuolinen digitaalisen viestinnän hallinta on tehtävässä välttämättömyys.
  • Kokemusta eri kohderyhmille suunnatun viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta (suuri yleisö, media, päättäjät ja viranomaiset).
  • Hyvää ymmärrystä perheyrityksistä, niiden taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta merkityksestä sekä toiminnan haasteista sekä aito kiinnostus perheyrityksiä ja niiden toimintaedellytyksiä kohtaan.
  • Viestinnän tai muun soveltuvan alan korkeakoulutusta.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
  • Aikaisempi esihenkilökokemus on eduksi. Tehtävässä ei ole tätä roolia, mutta tehtävän keskeinen sisältö on viestinnän ja vaikuttamisen operatiivinen johtaminen.

Tarjoamme

  • Itsenäisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus kehittää Perheyritysten liiton viestintää ja vaikuttamista suurelle yleisölle, jäsenille, medialle ja päättäjille.
  • Monipuolisen, näkyvän ja merkityksellisen työtehtävän, jonka tulokset vaikuttavat perheyritysten menestykseen ja sitä kautta koko suomalaisen yhteiskunnan menestykseen.

Hakemukset sekä tiedustelut

Perheyritysten liiton toiminnassa on yli 450 suomalaista perheyritystä. Mukana on pieniä ja isoja, nuoria ja vanhoja.  Viihtyisä toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää 30.4. mennessä.

Liitä mukaan hakemus ja CV palkkatoivomuksineen.

Tiedustelut tehtävästä toimitusjohtaja Auli Hänniseltä, p. 0400 415230, seuraavina ajankohtina:

tiistaina 21.4. klo 12 – 14,tai perjantaina 24.4. klo 8 – 10.

 

Asiasanat

Lue myös nämä